SVE ĆE DOBRO BITI!
Knjigovodstvena agencija MGSBKnjigovodstvena agencija MGSBKnjigovodstvena agencija MGSB
Pozovite nas
09:00h - 14:00h
21000 Novi Sad
Knjigovodstvena agencija MGSBKnjigovodstvena agencija MGSBKnjigovodstvena agencija MGSB

O NAMA

MG-SB DOO

Knjigovodstvena agencija u Novom Sadu

Knjigovodstvena agencija MG-SB doo u svom kontinuitetu  ima dugogodišnje radno iskustvo od preko 36 godina. Obavlja poslove vođenja poslovnih knjiga, obračuna zarada, sastavljanje finansijskih izveštaja, izrade poreskih bilansa i prijava, obračun pdv-a i druge vrste javnih prihoda u nadležnosti Republičke poreske uprave, kao i  podnošenje poreskih prijava u nadležnosti lokalne poreske administracije u gradovima i opštinama širom Srbije. Naša ciljna grupa su preduzetnici, mikro i mala pravna lica. Nismo ograničeni na određene  delatnosti za vođenje poslovnih knjiga već vršimo usluge iz raznih delatnosti. Naš moto i cilj da naši klijenti budu zadovoljni sa našim uslugama.  Radimo i konsultacije  po određenim pitanjima za navedenu kategoriju naših klijenata. Takođe, obračunavamo i godišnji porez na dohodak građana za fizička lica koja su ostvarila prihod koji je oporeziv godišnjim porezom. Teritorijalna udaljenost ne predstavlja prepreku za poslovnu saradnju širom Srbije, kao i usluge u regionu.

Naša vizija i ciljevi su da maksimalno digitalizujemo naše poslovanje, u cilju što bolje saradnje sa klijentima koji koriste digitalni  način poslovanja. Uvedena je regulativa za digitalno poslovanje od strane Ministarstva finansija Republike Srbije.

Imamo veliko iskustvo sa radom poslovnih banka,  za sopstvene potrebe, a pružamo pomoć i klijentima da koriste online plaćanja. Sarađujemo i sa osigravajućim kućama koje nas informišu o svojim proizvodima koji su namenjeni našim klijentima.

Preko 36 godine iskustva

Zašto mi?

Mi smo Vaš partner na putu ka uspehu!

Unapredite poslovanje uz kvalitetnu računovodstvenu i savetodavnu podršku. Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju.

Profesionalizam

Kvalitet

Sigurnost

Poverenje

Objektivnost

Iskustvo

Treba vam knjigovodja?

POSLUJTE SA
NAMA.

Profesionalno obavljamo posao, poštujemo Vaše poslovne ciljeve, i radimo kao da smo deo Vašeg preduzeća.
EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian